Finns ingen som hon


Arg

Jag blir så arg. Kan inte den där sista biten av balkongslingan bara börja lysa nu så jag slipper sitta och irritera mig på den resten av  julen.


1:a Advent

Idag är det första advent och jag har varit på julskyltning med Maggan. Hittade faktiskt presenten jag letat efter till pappa i en affär nere på byn, bra mycket dyrare än i affären jag såg den första gången, men jag köpte den ändå. Vet ju att han så gärna vill ha den.

Följer förresten matchen på swehockey.se. Står 3-3 nu...

.


Fattar du tomten?!


Jag ger upp.

Nu har jag ägnat en hel dag åt att städa och julpynta min lägenhet. Städningen gick över förväntan, men julpyntningen... herregud! Först hittade jag inte mina gardiner jag tänkt ha i vardagsrummet, men till sist hittar jag dem i kartongen längst ner, längst in i förrådet. Great. Får upp dom och kommer på att dom har fläckar som inte går bort på sig. Bestämmer mig för att skita i det eftersom dom är så små att ingen ser dom ändå (hoppas jag).

Därefter ska jag sätta upp julstjärnan i fönstret. För det första är glödlampan för stor så jag får köra ner till ICA och köpa en lite mindre. När jag ska sätta ihop stjärnan (det är en pappstjärna) så går ena magneten (som så praktiskt var fäst i varsin ände) av. Så då går det inte att fästa ihop den längre. Får försöka provosoriskt med några spännband jag fick till balkongslingan. Går först jättebra, men sen upptäcker jag att sladden måste igenom spännbandet för att hänga rakt, och inte gå utanför som den gjorde. Så då tar jag första närmsta vassa förmål jag kan hitta som i detta fallet är en liten kniv. Istället för att skära bort spännbandet så drar jag sönder två hål på stjärnan (där jag fäst spännbanden i). Får tejpa ihop fanskapet och därefter försöka igen. Till sist lyckas även det. Får upp stjärnan på plats och vad märker jag då? Jo, sladden är för kort. Och vem saknar förlängningssladd? Suck..

Balkongslingan gick förvånansvärt smidigt att sätta upp. När jag sätter i sladdarna så funkar bara 1½ slinga av 2. Den sista halvan vägrar fortfarande att lysa. Så nu har jag skitit i att tända den överhuvudtaget.

Tänkte skapa lite extra julstämning genom att lyssna lite på en ny julskiva jag investerat i. Sätter på min favoritlåt och märker att den endast är instrumental. Den enda låtjäveln på hela skivan som är instrumental.

Jag behöver väl inte ens nämna att krukorna till julstjärnorna (blommorna alltså) var för stora.


Har kommit fram till att jag inte borde baka pepparkakor ikväll. Dom skulle med all säkerhet brännas i ugnen. Ingen glögg ska heller värmas. Däremot ska jag ge mig på att laga en något försenad middag nu, sen ska jag tända en brasa*.



* = En brasa med sprakljud på dvd. Även jullåtar finns som tillval.

Storstädning hos mig

"Jag städar en gång om året vare sig det behövs eller inte"
- Bamses Farmor

Vi har ungefär samma mentalitet hon och jag. Jag småstädar förvisso var och varannan dag, men storstädning sker endast på speciella grunder, såsom vid jul och....och....ja, endast vid jul faktiskt. Och nu äro den stunden kommen.

Vet bara inte vart jag ska börja? Har lagt badrumsmattan med bajs på (nej, det var inte jag) i blöt så det ska bli lättare när man väl tvättar den. Har torkat upp spyan (inte jag där heller) som olyckligt hamnat på hemtelefonladdaren, så nu är den helt ur funktion. Ska plocka upp alla använda blöjor (inte mina) som ligger utspridda över lägenheten därefter börja med den ordinarie städningen, såsom dammsugning, torkning av golv*, putsning av fönster m.m.



* = varför säger man att man torkar golvet när man i själva
verket fuktar det med en golvmopp?

Min sömntuta till syster

Kl 23:30 i mitt vardagsrum.

Jag: Men ska jag sätta på filmen eller?
Syster: Ja, gör det.
Jag: Okej, men då får du inte somna.
Syster: Nej det ska jag inte.
Jag: Mmm vi säger så...

Jag sätter på filmen.

Jag: Du sover väl inte?
Syster: ...zZzzz...Zzz...Zzzzz....Zzz......
Jag: Det var då själva fan..

Inte helt otippat kanske.

Blondiner har inte roligare

Jag har, efter många om och men, bestämt mig för att låta mitt blonda svall återigen bli brunt. En sak jag har konstaterat under min tid som blondin är att blondiner inte har roligare. Det är ju nu som blondin jag fått sån jäkla otur med allt, så idag (eventuellt imorgon) bryter jag den trenden genom att färga mitt hår brunt igen.

Mantra: Jag har bestämt mig, jag har bestämt mig, jag har bestämt mig, jag har bestämt mig..

Helg.

Nu har jag gått på helg. Woo-fucking-hoo.

Nu skulle jag njutit av helgen var det tänkt, men istället måste jag barnsäkra varenda liten vrå i mitt hem. Imorgon kommer långväga gäster hit med 3 helvilda barn, så då får inget värdefullt som kan tänkas fånga barnens intresse ligga framme.

Jag får väl göra som Supernanny gör, gå ner på barnets nivå och se vad barnet ser från dess höjd. Bli inte förvånade om mina köksstolar hänger högt på väggen nästa gång ni kommer förbi eller om mattan spikats upp i taket.

Barnsäkra nästa!


Förnedring.

Till alla er som känner mig, det är den här videon jag snackat om de senaste veckorna. Just nu är den det enda jag skrattar åt en dag som denna.


Vi snackar förnedring.


Jag bryter ihop

Och jobbet ska vi inte ens tala om.

Så kommer jag hem, kollar mailen och ser att kvinnan jag köpt en grej av på Tradera svarat mig. Skrev till henne i förrgår och sa att jag betalat in pengarna för ett par veckor sen men att det fortfarande inte kommit någon grej på posten, sen gav jag henne min adress igen utifall att hon inte fått den av Tradera. Vet ni vad hon svarar? Att hon letat igenom hela sitt konto men inte hittat min inbetalning. Nu har jag säkert gått och blivit lurad också. Tur att det bara var en struntsumma, men ändå. Hon verkade ändå väldigt villig att försöka lösa situationen så helt jättelurad känner jag mig väl inte än. I vilket fall som helst har jag bevis som styrker att jag har betalat in pengarna och jag hade skrivit rätt kontonummer (som hon angivit). Då har jag också rätt att få min grej. Om det så ska gå till rättegång.

Ett litet tillägg..

Dom där skraplotterna har verkligen förstört min dag.


Arg

Tidigare idag var jag besviken, men nu, nu är jag arg. Allt har gått åt helvete idag och jag blir bara mer och mer arg för varje minut som går. Helst av allt skulle jag bara vilja vara hemma i min ensamhet och slå på en boxningssäck tills jag inte orkar mer. Men det går ju inte, jag ska ju jobba.

Pappa kom förbi tidigare. Förstår fortfarande inte varför han envisas med att komma en timme innan jag ska börja jobba. Det är ju oftast då jag är som mest stressad. Alla andra hade säkert bjudit sin pappa på kaffe och kaka när han kommer på besök, men inte jag, jag satte honom i arbete istället. Så nu har jag en kökslampa som fungerar.

Besvikelse nr 2

Vann ingenting på lotterna. Fattar inte ens var det var för konstiga lotter. Kunde hon inte köpt Triss istället så man haft någon chans. Nu är jag arg.

Det gjorde ju inte saken bättre att min syster också fått lotter och vunnit 30 kr. Vad min andra syster som alltid vinner vunnit vill jag inte ens veta...

Åt helvete med denna dagen.

Tack kära mamma!

Efter besvikelsen med kanelbullarna tidigare idag har jag nu istället fått något att vara glad över. Nämligen detta brev som damp ner i brevinkastet alldeles nyss...



Besvikelse

Köpte frysta kanelbullar i affären idag eftersom mina hemmagjorda är slut och kanelbulls-suget var på topp. Vilken besvikelse det blev... dom såg jättegoda ut på förpackningen men innehållet var verkligen inte detsamma. Avgör själva..


  
   illusionen                          verkligheten

jag kunde då inte se någon uppmaning på förpackningen om att man skulle pärlsockra dem själv

Dagens planer

Idag har jag otroligt mycket jag borde göra.

- Diska (snart blir de plastgafflar och papptallrikar igen)
- Tvätta (om jag inte vill gå naken..) bokade tvättid tills på fredag istället
- Testastarta min gamla bil (troligtvis kommer den inte starta, lite synd när det är relativt nytt batteri i den) den startade!!
- Ringa en gubbe som ska hämta min bil och köpa den (pengar är aldrig fel)
- Ner till ************ och köpa en julklapp (ingen kommentar)
- Städa (hoppas, hoppas, hoppas ingen tänkt komma på besök de närmsta dagarna)
- Jobba (skulle helst slippa)
- Hämta linserna (dyrt!) är nu 1725 kr fattigare
- Handla mat (nödvändigt ont) kylskåpet äro fullt


Jag har 3 timmar på mig från och med nu.

Gissa hobbyn!

Batteriet i digitalkameran dog så hann inte att få någon vettig bild på min hobby. Men en gräsligt suddig bild hann jag ta, och enligt mig syns det väldigt väl vad det är för hobby, men jag låter er gissa i alla fall. Här kommer den..


Preview

Ikväll kommer en liten bild som preview på min nya hobby. Har inhandlat en del av det som krävs för att kunna utföra hobbyn idag, så alla ni som är nyfikna är välkomna att läsa min blogg ikväll kl 22:30 då bilden finns att skåda här.


Maaaaat!

Jag håller på att hungra ihjäl här hemma. Jag måste ha föda. Men, för att kunna äta en middag måste man först tillaga en middag och det är ju såå jobbigt. Det är vid sådana här tillfällen man skulle ha en karl, gärna en kock som är av den omtänksamma sorten, som mer än gärna tillagar en gourmétmiddag såhär på kvällskvisten en helt vanlig måndag.


Jag har skaffat en hobby!

Lystring! Jag har skaffat mig en hobby. För första gången i mitt liv har jag en hobby. Jag förstår att ni nu är eld och lågor över vad det kan tänkas vara, men jag låter mig hållas ett tag till. Men jag ska låta er gissa. Tror ni att ni kan tänkas veta vad det är för hobby så är det bara att slänga in en kommentar och gissa på.

På lördag ska jag köpa en del av det som krävs för att kunna utöva min hobby. Kommer då lägga upp en närbild på något av de jag köpt så kan ni gissa på. Men ni kan som sagt redan börja gissa nu. Den som gissar rätt länkar jag i ett vinnar-inlägg på bloggen utifall att den personen har en blogg. Annars får man glänsa med sitt namn i ett likadant inlägg.

Tveka inte, börja gissa nu!


PS. Maggan får inte gissa...


Raggsockar

Mina fötter höll på att förfrysa under matchen i eftermiddags, så imorgon ska jag ner till byn och köpa mig ett par raggsockar. Inte nog med att jag kommer få varma fötter, jag kommer kunna ragga också. Höhö.

För övrigt vann TAIF matchen med 3-2. Men Gislaved bjöd faktiskt på motstånd, så det var rätt spännande emellanåt.


Hockey

Nu ska jag klä mig varmt för att senare sällskapa med Maggan ner till ishallen där det vankas hockey. Gislaved står för motståndet (om man nu ens kan kalla det för motstånd?), TAIF vann med 12-2 senaste matchen lagen emellan. Tror kvällen kommer bjuda på många snygga mål.



1 år

Idag är ingen vanlig dag, för idag är Gustavs födelsedag,
hurra hurra hurra!

Idag fyller världens sötaste charmtroll Gustav the man 1 år.



moster älskar dig!


Otäckt

När jag parkerade bilen nere på parkeringen för en timme sedan såg jag att det satt en man och sov i bilen bredvid mig. Blev livrädd och var tvungen att backa tillbaka och ta en ny plats, var dock dåligt med lediga platser så fick ta en med en fickas mellanrum mellan min och mannens bil. Måste säga att det såg väldigt otäckt ut. Bildörren var inte riktigt stängd heller så man undrar ju om han sov eller om det hänt något? Vågade dock inte fråga.


The one and only


Amen sluta..

Grannen nedanför mig har inte haft fest någon gång sen jag flyttade hit för 5 månader sen. Men just ikväll har hon bestämt sig för att svänga de lurviga i vardagsrummet till någon jäkla technomusik. Ironiskt nog ska jag jobba min allra första lördag någonsin just imorgon. Den här oturen som drabbat mig verkar aldrig vilja ta slut.

Fuck me sideways

Jag blir så trött. Åhh va trött jag blir.

Fick lönespecifikationen idag. Övertidsersättningen kommer inte förrens i December heter det nu. Vi får väl se hur det blir med det. Fick inte betalt för min kompdag jag tog ut häromveckan heller då Lasse inte ändrat den lediga dagen från semester till komp som han sa att han skulle göra "på direkten". Det tackar vi för.

Kära släktingar och vänner, förvänta er inga julklappar ifrån mig.

Mardröm

I natt vaknade jag av en hemsk mardröm, låg helt kallsvettig i soffan och skakade av rädsla. Drömde att jag skulle visa runt en kille (som visade sig vara min drömkille) i ett rum som kan liknas vid en affär. När vi öppnade garderob nr 2 som fanns där inne fick jag mig världens chock. I den fanns en liten mus. Jag blev så rädd att jag bara skrek rätt ut och vaknade i samma sekund.

Är fortfarande helt skärrad över nattens hemska dröm. För er som inte känner mig så kan jag säga att jag är sjukligt rädd förr möss och råttor. Det är något som kommit med åren. Skulle jag se en mus på riktigt nu skulle jag börja storgråta och få panik. Tro mig, det har nämligen hänt.

Julklapp

Det var min julklapp som låg och väntade på Preem. Åhh så fin den är!

En avi som kanske gör mig glad..

Jag kanske kan bli på bra humör igen efter helvetesdagen på jobbet. Fick en avi från Posten att jag har ett paket att hämta ut nere på Preem. Så dit ska jag köra kl 16:00 (då paketet definitivt finns på plats). Undrar vad det är för något.. naee, nu ska jag inte låtsas som att jag inte vet. Antingen är det en julklapp till min syster som jag beställt eller så är det en julklapp till mig själv. Jag hoppas på det sistnämnda.



än finns det hopp..

Åt helvete med denna dagen

Jag hade så rätt. Hela dagen har gått helt åt helvete och jag är så förbannat trött på allt just nu. Kan inte något gå min väg någon gång? Jag ska se mig om efter ett nytt jobb nu. Jag kan inte tillbringa 40 timmar i veckan på ett ställe som ger mig sådana här aggressioner. En gång i tiden gillade jag mitt jobb (joo, det är säkert) men den tiden är förbi.

Inte nog med det, jag ska jobba över hela lördagen denna veckan också, är det inte ironiskt så säg...


Hopplöst

Om igår skulle bli en bra dag så blir idag en dålig dag. Jag är förbannat trött för stunden och skulle ge vadsomhelst för att sova i några timmar till. Men jobbet väntar ju som bekant...

Känns som att allt är hopplöst för tillfället. Det är ingen mening att sukta längre. Jag har så att säga insett mina begränsningar. Det är nog helt enkelt inte meningen att jag ska vara lycklig. Kanske har jag för höga förväntningar på livet och tillvaron, kanske är jag dömd till ett tråkigt liv?

9-0

Rubriken säger det mesta om kvällen i ishallen. Total utklassning. Detta firade jag med denna mysiga hooden, laget till ära.


för 399:- kan du få en likadan


Ny granne

Nu är det definitivt. Jag ska få en ny granne. Är grymt nyfiken på vem det kan vara. Kanske är det Berta-Stina 84, eller kanske blir det en ung, snygg kille? Det lutar åt Berta-Stinas generation, men än finns det hopp!

Återkommer så fort jag vet mer.


Bra dag idag

Nu måste jag egentligen gå till jobbet, men ville bara skriva och säga att idag kommer bli en bra dag. Jag känner det på mig. Ska visa alla mina shoppingfynd från igår när jag kommer hem också!

Later.

Make a difference

Jag har fastnat helt för Pampers reklamfilmer på tv. De är så vackra att jag får tårar i ögonen varje gång de visas.


 




Till alla småbarnsföräldrar,
köp ett paket Pampers till ditt barn och ge samtidigt en vaccinspruta till ett annat
1 paket = 1 spruta

make a difference

Tisdag

I natt sov jag helt fantastiskt skönt här på min soffa (ja, jag sover fortfarande på soffan istället för sängen). Nu bär det snart av mot en lång dag på jobbet, för att senare åka med Maggan till stan och shoppa. Må denna arbetsdagen gå fort.

Sen när jag kommer hem är det dags att diska. Det har väl i och för sig varit dags att diska i en veckas tid snart, men just nu förtär jag dagens frukost från en fintallrik med hjälp av plastbestick. Känns sådär. Så att diska är högaktuellt dagen till ära.

Vill passa på att gratta min fina vän Ida som fyller 21 år idag! Stort GRATTIS på födelsedagen!

Later.


The winner takes it all

Gissa vem som vann en hockeybiljett på jobbet idag?



Sömnbrist

Om jag säger som såhär, jag har sovit 3 timmar inatt. Varit vaken sen kl 02 och ska nu jobba i 8 timmar. Är det någon som tror mig när jag säger att jag är trött? Givetvis skulle jag kunna lägga mig ner och somna på direkten nu, men för 2 timmar sedan var det omöjligt, som vanligt när man måste sova.

Det blir till att varva kaffe med cola hela dagen lång om jag ska hålla mig vaken. Hallelujah. 


Tusan också

Även dagens hockeymatch slutade med förlust för TAIF, blev 6-4 till Olofström. Men matchen var lika spännande som i fredags, högt tempo hela tiden, samt lite bråk, från väldigt oväntat håll kan man säga..



Shopping

Om några dagar finns denna skönheten i min ägo.


I'm going under cover

Nu har jag en timme på mig att försöka trolla bort bakfyllan som råder. Tror inget smink i världen kan dölja dess existens, men jag ska försöka så gott det går.

Later.


Håhåjaja

Och så var det tjejen som anklagar mig för att flirta med hennes kille när det i själva verket är han som flirtat med mig.

Jag blir så trött.


Jag ska sluta nu, allt är katastrof

Jag ska aldrig mer förtära alkohol
Det var en fredag kväll, det var en en en en fredag kväll

Nej så farligt var det faktiskt inte. Men jag är förbannat seg idag. Fick ställa klockan för att vakna i vettig tid vilket resulterade i total sömnbrist (då jag inte var hemma förrens halv 4 i morse). Har legat och dragit mig i sängen i närmare två timmar, men nu känner jag att jag måste stiga upp och börja städa bort kaoset som råder i lägenheten. Så här får det bara inte se ut.

Tack Ida för en trevlig kväll igår! Jag hoppas inte dina grannar ogillade våra vackra stämmor ;)

Helg!

Chefen kom vid halv sex i morse och bekräftade ryktet som surrat hela natten. Den extra natten vi skulle jobbat denna veckan är inställd vilket betyder att jag gått på helg nu! Åhh så ljuvligt. Inte nog med det, ikväll vankas det gratis hockey för andra gången denna veckan så kan man vara annat än glad för tillfället?

Nu ska jag sova i några timmar, sen ska jag ut till storskogen och hälsa på mamma (officiellt heter det så, inofficiellt ska jag bränna lite musik). Jag hoppas hon bjuder på lunch, orkar inte laga någon egen idag...

Later.


Det där som kallas kärlek

Vad ska man göra när hjärtat säger en sak och hjärnan säger en annan? Jag måste följa mitt hjärta annars är jag inte sann mot mig själv. Men det gör ju så ont...

Livet är en dans på rosor men det är en dans med svåra steg.


Glömde en parantes

Jag har ju gått och blivit nästintill blondin. Detta uppdagades tidigare idag inne på Swedbank här i byn.

Jag: Pengarna ska sättas in på ett Handelsbanken-konto..
Bankkvinnan: Jaha, men då kostar det 50 kr extra.
Jag: Okej, jo men det kan jag väl betala..
Bankkvinnan: Fast.. Handelsbanken ligger ju tvärs över gatan om du hellre vill gå dit.
Jag: Gör de? Det har jag inte ens tänkt på..
Bankkvinnan: 50 kr är ju ändå en lunch..

Och så var det dags igen..

Gissa vem som vann en hockeybiljett igår på jobbet? Och ännu svårare, gissa vem som vann en hockeybiljett idag på jobbet?



Rus

Jag blir helt till mig varje gång jag ser han. Blir inte ni?



Gnäll, skäll och mer därtill

Natten på jobbet var den jobbigaste på länge. Och då beror det inte på att vi haft mycket att göra utan att folk har gnäll, skällt och varit arga utan en riktigt anledning. Jag själv blev väldigt förbannad på hur en medarbetare betedde sig, det finns faktiskt gränser för vad man kan och inte kan säga. Man får självklart bli arg, men man måste faktiskt kunna behärska sig också.


Tack tack tack!

Tack alla för en jättetrevlig kväll/natt/morgon! Ingen nämnd, ingen glömd. Hade hur kul som helst!


Kl 05:35 på en efterfest, någonstans i centrala Tingsryd. Morgonens trubadur har önskestund.

Danne: Vad vill ni höra då?
Jag: Spela nåt av Bryan Adams!
Danne: Bryan Adams... vad har han för låtar då?
Caroline: Jag vet! Inaaatt är jag diiiiin, inaaaaatt är du miiiiiin..


     
förfest!

När Sandra blir desperat

Det sägs ju att Gud ser allt, därför tänker jag nu skriva ett par rader till honom (ja, enligt mig är Gud en man).

Käre Gode Gud,
jag vill verkligen ha den där tröjan. Kan inte du bara skänka mig 1100 kr så jag kan köpa den? 550 kr av dom pengarna går ju faktiskt till Barncancerfonden och det är ett bra ändamål. I kyrkan sjunger vi ju att ingen kan vara tryggare än din barnaskara, ändå dör barn varje dag av cancer och låt mig nu vara med och motverka detta genom att köpa den där tröjan. 1100 kr är mycket pengar, men det är 550 kr också, alla dessa kronor kan hjälpa ett stackars litet sjukt barn till ett friskt liv, om bara du vill Gud. Så imorgon när jag köper en trisslott så kan du väl låta mig vinna? Det räcker med 1000 kr, jag kan lägga 100 kr själv om det är så. Men det gör ju inget om du gör så att jag vinner 25 000 kr/mån i 25 år. Men 1000 kr räcker (den här gången).
Amen

Tror ni jag vinner imorgon?

Fan, satans, jävla skit!

Det är min standardmening när allt gått åt pipsvängen.

Man ska aldrig tala om en kvinnas ålder, inte mäns heller

Efter mötet med facket på jobbet.

Marcus: Sandra fyllde du i lappen nu?
Jag: Nej, jag var ju "för liten"...
Marcus: Just det ja, han såg alltså på dig att du inte var över 25 år...
Jag: Ja, han gjorde nog det..
Marcus: Vet du vad han sa till mig då?
Jag: Nej...
Marcus: Har du fyllt 45 år?
Jag: HAHAHAHAHA!!
Christer: Frågade han om du fyllt 45 år?
Marcus: Ja, men nu ska du inte gå och sprida ut det till alla!

Kanske ska tillägga att Marcus bara är 29 år gammal.


Invalid.

Idag har jag ont i armarna, kan liknas vid träningsvärk, känner mig helt invalid för tusan. Ska snart iväg till jobbet och fortsätta lyssna på allas skitsnack om varann. Orkar verkligen inte vara den som ska lyssna på alla längre. Jag är neutral, jag ställer mig inte på någons sida. Jag står i mitt eget hörn och bara iakttar hela spektaklet. Det är underhållande nog, men kan bli för mycket det också efter ett tag.

Igår sa David att jag är söt i mina nya hörselkåpor, haha, jag vet inte om det var ironi eller om han verkligen tyckte det, men jag tackade och tog emot. Man får ta vara på de få komplimangerna som ges på det där stället.


Lammkött

Jag följde min väns råd, höll mig på rätt plats vid rätt tillfälle och visst gav det utdelning. Åhh vilken ljuvlig dag!

Idag kommer bli en historisk dag

Dagens datum, 04.11.08, kommer gå till historien. Idag vinner Barack Obama presidentvalet i USA. Det är med glädje jag ser honom ta över efter George W Bush. Någon som inte tror mig?




Att jag aldrig lyckas..

Idag försökte jag ge mig på att göra Fannies kycklinggratäng. Om den smakat hälften så gott som Fannies gjorde så hade jag varit mer än nöjd. Det blev nog lite för mycket hönsbuljong, lite för lite mellangrädde och alltför lång gräddning i ugnen. Utöver det var det gott! Denna gången glömde jag inte att krydda köttet, utan kryddade nog lite mer än vad jag behövde.

Att jag aldrig kan lyckas i köket.

Woops..

Det var någon som glömt lägga i handbromsen på sin bil på jobbets parkering, så bilen hade olyckligt rullat rakt ner på Kuchs bil. Det var då inga glada miner på den parkeringen ikväll.


Jag vill inte.

Jag vill inte.
Jag vill inte.
Jag vill inte.
Jag vill verkligen inte jobba.


Brakmiddag

Blev lite hungrig nu på kvällskvisten så jag lagade till värsta brakmiddagen. Klyftpotatis med grillade grönsaker, lövbiff och persiljesmör, till det serveras givetvis iskall Coca-Cola. Smakade gudomligt tills jag testade köttet. Som vanligt glömde jag att krydda skiten innan jag stekte det. Att jag alltid glömmer det? Fattar inte. Någon gång borde man ju lära sig tycker man. Men inte jag.

Matlagning har aldrig varit min starka sida.

Bad day

Skrev precis världens längsta inlägg men jag väljer att inte publicera det. Det innehöll bara en massa svordomar och aggression. Idag har jag varit på dåligt humör större delen av dagen och kommer nog somna arg. Ska fixa mig något att äta sen kolla på senaste avsnittet av SOS Gute som jag missade i torsdags.



Till dig. Du är så patetisk. Har du inte hört av dig på flera veckor är det ingen mening att du gör det nu heller. Det tjänar ingenting till. Lämna mig ifred istället och sköt ditt eget liv.


Jag skulle kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans

Lars Winnerbäck & Miss Li - Om du lämnar mig nu



Det kan inte bli mycket vackrare än såhär.


Pinsamt för tusan

Kollar ni på Bonde söker fru? Såg ni när tjejen bland bönderna gick på dejt med alla sina killar iklädd Puma-shorts?! Det är så fruktansvärt pinsamt att jag inte finner ord. Nog för att hon är bonde, men det är ingen ursäkt för klädvalet. Man går väl för helvete inte på dejt iklädd Puma-shorts? De shortsen kan hon ha i ladugården eller på gödselstacken, men på en dejt klär man väl åtminstone upp sig litegrann, bonde eller inte.


Filmkväll

Nu har jag och Maggan precis varit uppe på begravningsplatsen och tänt ett ljus i minneslunden för morfar. Gick också en runda förbi stora kyrkogården och kollade på alla gravarna och de tända ljusen.

Därefter drog vi förbi ICA och vilka var där även denna gången? Just det, dem. Kan ju inte säga annat än att man blir lite knäsvag och småfnittrig av att se dem.

Alldeles strax ska Coca-Colan, godiset och jag sällskapa ut till Fannie för att titta på skräckfilm, ska bli rysligt trevligt!

Alla helgons helg

Senare i eftermiddag när mörkret fallit ska jag iväg till kyrkogården och tända lite ljus. Åkte förbi en kyrkogård igår och såg en massa gravar som hade ljus tända och det var så fint.

Just nu håller jag på att städa lägenheten, ska därefter packa upp allt jag köpte igår som fortfarande ligger i kassar på golvet. Eventuellt tar jag en bild och visar alla mina kap, men jag lovar inget.

Fredagens bravader

Nu är jag hemma igen. Kom förvisso hem redan igår, men hade planer för kvällen så hann inte med någon uppdatering då.

Igår var jag iväg med min syster och shoppade hela dagen. Var helt slut när vi kom hem till henne och somnade med huvudet på hennes köksbord (!). Därefter åkte jag hem till mig och mötte upp Maggan för att gå på fest. Väl på festen var det lite pinsamt då alla (well, några undantag) var utklädda utom vi. Men vi fick låna båda hatt och gevär så emellanåt var vi lite utklädda vi också.

Det var synd att jag inte hade med mig kameran, en del var så roligt utklädda att jag skrattade så fort jag såg dem. Man kunde skymta alltifrån bönder till jättebebisar och hemliga agenter.
Vi stannade inte så jättelänge, tog ett glas vin och kollade läget, sen blev det apostlahästarna hem igen till den sköna varma sängen.


RSS 2.0