Det som inte fick hända..

..hände!

Det var då själva fan också. Har tappat bort mitt minneskort till digitalkameran...suck alltså. Nu blir det till att leta ända tills jag hittar det. Det är ju för jävla synd att det krävs mirakel för att hitta de microsmå fanskapen.

Och nej, jag är inte arg. Bara lite lätt irriterad.

Skadelista

När jag kom till jobbet igår kväll fick jag mig ett gott skratt. På anslagstavlan hade de hängt upp en lista på vilka som gjort skadeanmälningar samt tillbudsanmälningar på jobbet. Jag måste säga att det var väldigt intressant att läsa om vem som trillat av cykeln på väg till jobbet och vem som ådragit sig en sträckning då hon fastnat med foten i klibbigt lingonsylt på golvet. Jag själv figurerade också på listan, konstig nog bara en gång. Skönt det..

Kompledigt

Pratade med chefen än en gång i morse om ledigheten vid jul, vilka dagar man behöver ta ledigt och vilka dagar man inte behöver ta ledigt osv. Fick det noggrant förklarat för mig och passade även på att lämna in min ledighetsansökan på plats då det är sista dagen att lämna in den på imorgon.

Frågade också om jag fick kompledigt på natten mellan torsdag och fredag som jag lämnat in lapp om förra veckan, så chefen kollade i datorn och meddelade glatt att jag beviljats kompledigt då! Så det betyder att jag nu endast har 3 nätter kvar att jobba denna veckan samt att jag är ledig från torsdag morgon kl 06 till måndag morgon kl 06. Behöver jag säga att jag är glad?

Jag undrar hur många kompdagar jag har kvar att ta ut nu egentligen.. varje gång jag ansökt om ledighet har jag önskat kompledigt (så jag får betalt), men än så länge är det ingen som klagat i alla fall. Pengar skadar ju aldrig.. höhöhö!

Kinamat

Sitter just nu och äter världens godaste kinamat. Smakar gudomligt gott och jag är glad att jag har mer take-away på lager efter denna tallriken, haha!

Vet ni vad? Jag är väldigt glad just nu, anledningen låter vi vara osagd...


Bloopers!

Kl 02:37 ringer min hemtelefon.

Jag (yrvaken): Ohhhh vad är det som låter?!
Syrran: HAHAHAHAHA!!




Fredags kväll, strax efter kl 22. Jag sitter i soffan och kollar lite på datorn medans min syster sover bredvid.

Madde (vaknar till liv i nån sekund): Jag somnar snart...

HAHAHAHA, nähe? Det menar du inte..

Du ger mig bra vibrationer..

..fortsättningen finns att läsa om i den hemliga bloggen!


Min lördagskväll..

..spenderades hos världens bästa Fannie med hennes ursöta familj! Hon hade lagat värsta goda middagen och till det bjöds det på vin. Jag dricker som bekant vanligtvis inte vin men vinet hon bjöd på igår var hur gott som helst, kändes som jag hällde i mig emellanåt haha! Var nån sort från Asti, inte Cinzano men nåt liknande. Var ju egentligen inte meningen att jag skulle dricka något igår eftersom jag körde dit, men hennes jättesnälla sambo Manuel erbjöd sig att köra hem mig på natten sen köra hem min bil idag när dom ändå skulle in till stan, så snällt av han!

Måste säga att jag blev mäkta imponerad av deras hus! Dom håller just nu på att bygga till och allt var riktigt fint! William är snart 4 år gammal och hans rum var ungefär lika stort som min lägenhet, dvs runt 45 kvm hahaha, likaså med Miltons rum! Hela huset (exklusive Manuels stora hobbyrum på källarplan) var 309 kvm stort. Hus är väl egentligen synd att säga...slott snarare, haha! Som sagt, jag blev väldigt imponerad. Det fick mig att ännu mer vilja flytta från denna ruttna ettan..

Var så kul när jag skulle gå på toaletten. Trodde det va en liten toalett eftersom dom hade en liten större på övervåningen, men tji fick jag. Öppnade dörren och såg en toalett som var uppdelad i två rum med ett valv emellan. I ena rummet stod en jacuzzi och i andra rummet var toalett och handfat samt dörren till ytterligare ett rum, nämligen bastun.

Men vet ni vad som gjorde mig mest avundsjuk? Fannies walk-in-closet.. den fick min lilla klädkammare att framstå som en liten äcklig skrubb haha...vill också ha!!


Monki

Igår var typ världens bästa dag. Var i stan med min syster samt hennes lille pojk och shoppade. Fick mig världens mest positiva chock när jag gick in i Linnégallerian och såg att Monki öppnat där. Höll på att tappa andan och blev helt till mig! Sprang in direkt och hittade 2 toppar och en liten väska/plånbok/necessär (vad man nu vill ha den till, jag har tänkt det sistnämnda). Drömde för någon vecka sedan att dom skulle öppna Monki här i trakterna men kunde inte i min vildaste fantasi tro att dom faktiskt skulle göra det.

Ni kan ju ana att jag gillar Monki med tanke på min bloggs namn. För er som undrar varför den heter just Monki Buisness så kan jag avslöja att den egentligen skulle hetat Monkey Buisness (som uttrycket lyder) men eftersom jag gillar Monki så mycket så tyckte jag att det var fräsigare att låta den heta Monki Buisness istället. Intresseklubben antecknar, haha!


Bröllop

Kollade lite i en bröllopstidning igår som jag fått av min syster och hittade en klänning jag skulle vilja ha på mitt framtida bröllop. Har också hittat Ringen med stort R som jag bara måste ha. Inte för att jag ens är i närheten av att bli gift, har ju inte ens en kille än, men oooom någon känner sig manad att fria till mig någon gång i framtiden så vet jag i alla fall hur jag vill ha det.. utifall att liksom.. o det är ju bra...höhö!

Jag är ju kär åtminstone, det är ju ett steg åt rätt riktning. Fast det hade varit en fördel om han jag är kär i också var kär i mig. Men det kan man ju alltid försöka ändra på..

Thank God it's friday..

Nu är alla räkningar betalda och jag har ett femsiffrigt belopp kvar på kontot. Lycka! Imorgon blir det shopping hela dagen, tyvärr tror jag att halva Sverige tänker likadant så hela stan kommer säkert vara full av folk.. men jag (vi) ska vara uppe tidigt och hinna med så mycket som möjligt innan allt folk anländer så slipper man trängas. Bebisen ska ju med, som för övrigt inte är en bebis längre utan en man. Han är ju 10 mån och kan ..

Nu blir det lunch..


"And she said..

..go and get your man!!"

Nu tar jag steget ut på okänd mark. Det kanske går helt åt helvete men jag är beredd att ta den chansen. Jag har inget att förlora längre. För ett tag sen hade jag svarat att jag förlorar chansen, men det gör jag inte. Det är den jag tar nu..

Han skrämmer mig..

Hemliga bloggen är återigen uppdaterad.

Inget går min väg just nu..

hope is the first step on the road to disappointment

Så, då fanns det inte mycket kvar att hurra för.


Tom

Igår när jag gick och la mig kände jag mig helt tom. Har känt så förut också, men det var längesen. Men nu har alltså känslan infunnit sig igen och idag känner jag likadant som igår. Till skillnad från tidigare gånger vet jag vad det beror på denna gången. Att jag aldrig lär mig..

Obehagligt

Igår var en konstig dag på jobbet. En medarbetare i mitt team betedde sig minst sagt konstigt, kändes faktiskt obehagligt emellanåt. Hände en massa konstiga saker och han stod ansvarig för de flesta av dem. Hoppas på att det är bättre idag, han kan verkligen inte ha mått bra igår...

Jag är förlorad..

Hemliga bloggen äro uppdaterad.

Kräftskiva med jobbet

Det blev en fest innehållandes kärlek, vänskap och intriger som alltid på våra jobbfester. Blev dock inga lika stora skandaler som på 60-årsfesten, men några små måste jag ändå säga att det var. Till skillnad från förra gången var jag nu helt oskyldig. Så vad har man mer att förtälja? Inte alltför mycket, tänkte bjudit på lite bilder men avstod. Men ett stort tack till alla härliga kollegor som var där och gjorde festen så sjukt rolig! TACK! :)


HAHAHA!

Den här annonsen förgyllde min annars väldigt tråkiga dag. Läs raden längst ner som börjar med "Obs". HAHAHA!


Förlåt, pappa

Vid en mer noggrann titt låg det faktiskt 3 st ferraribilar i botten av påsen. Tack!

Han försöker i alla fall..

Ringde min pappa innan och frågade om han ville handla lite åt mig idag då jag ligger hemma och är dödssjuk (well, nästan i alla fall). Han ställde som vanligt upp och för ca 20 min sen kom han hem till mig med varorna. Att det aldrig blir rätt. Hur mycket jag än upprepar vad han ska köpa och hur mycket av allt, så blir det likförbannat fel.

Idag bad jag han köpa en bit ost, alltså inte skivad ost eller riven ost, utan en hel tjock trekantig bit som jag kan både skiva och riva. Jag fick ett paket med ca 20 skivor i. "Utifall att du inte gillar smaken" lät förklaringen. Men åhhhh. Nu får jag klippa sönder fanskapet för inte går det att riva skivor inte. Till godiset. Bad han plocka ihop lite lösgodis för att få lite variation på smaken. Sa till honom att ta surt godis, mycket hårda karameller och någon enstaka mjuk, typ ferraribilar. Han hade plockat ihop lösgodis för 39 kr. Hela påsen innehöll enbart mjuka karameller och inte en endaste ferraribil. Återigen, åååhhhhh. Och så till toalettpappret. Bad han köpa ett paket med 10 rullar, sa att den eventuellt kunde heta Serla och ha en ekorre på, men att jag inte var helt säker. Vad jag däremot var säker på var att det endast kostade 14:58 per 10-pack. Vad köpte han? Jo, Serla med en ekorre på, 10-pack för 25 kr. Åhhhh.

Han försöker i alla fall, får väl vara tacksam för det..

Magiskt

Hittade en annorlunda version av min favoritlåt på youtube. Ni måste bara höra den.. den är helt fucking magisk! Kolla blickarna mellan Delta och Bryan, är det inte kärlek så säg!



Delta Goodrem & Bryan McFadden - Flying Without Wings

Stay with me



DJ Ironik feat. Lady Ny - Stay With Me


"..stay with me
don't fall asleep too soon
the angels can wait
for a moment.."

Inget jobb idag heller..

Just nu är jag så sjukt besviken på mig själv att jag blir tokig. Jag skulle jobbat idag. Jag såg fram emot att jobba idag. Jag behövde jobba idag. Men kom jag iväg? Nej, jag gjorde aldrig det. Jag nyser och hostar så fruktansvärt att jag inte vågade. Jag vet faktiskt inte om jag fått jobba idag för chefen.. i vilket fall som helst stannade jag hemma, för säkerhets skull. Så nu sitter jag här och känner besvikelsen stiga inom mig. Jag ville så gärna...

Det blir ju inte bättre när man ser att det är klarblå himmel och strålande sol ute..

Arn

Nu ska jag återigen bädda ner mig i soffan, titta på första Arn-filmen och äta en massa godis och dricka mineralvatten. Jag vet av erfarenhet att även en och annan Coca-Cola lär slinka ner.

På återseende gott folk.

Singelmammor

Har ju totalt missat att SVT2 har en dokumentärserie som handlar om singelmammor. Trots att Anna, en kollega på jobbet, berättat om det så har jag inte uppfattat förrens nu att det faktiskt går på en kanal som jag har. Har precis sett första avsnittet på SVT Play och vet precis hur jag ska fördriva resten av kvällen/natten när America's Got Talent är slut.

Jag älskar dokumentärserier!

Besvikelse

Märkte alldeles nyss att det blivit ett hål i grenen på mina tjocka, fina, höstiga strumpbyxor jag endast använt 4 gånger. Många tycker nog att det bara är till o sy ihop fanskapet. Men inte jag inte. Om det är så dålig kvalitet från början så känns det onödigt att lappa ihop det, för när man använder dem gången därpå lär man va skitskraj att det helt plötsligt låter ritsch-ratsch och så hittar man hela hönan ute i friheten. Nej, ett par nya av bättre kvalitét är vad som köpas skall.

Mikael Gren - Jag köpte Cola


Hahahahahahaha..

Jag vek mig av skratt. Han var skön, men någon vidare låtskrivare kan jag då inte påstå att han var.

Kvällen

Om 2 timmar och 35 min ska jag bänka mig framför teven för att först se Idol, därefter blir det TV4:s nya dramaserie Främmande Fågel. Kom på att jag fick boken som pocket förra året när jag var på möte på banken. Tyvärr har jag inte börjat läsa den än.. haha, men ikväll blir det till att se serien i alla fall.


Sof(f)tish

Idag hade jag högt flygande planer över vad jag skulle hinna med när jag kom hem från jobbet. Men för en gång skull valde jag att skita i alla planer och måsten och bara ta det lugnt istället. Jag har intagit framstupa soffläge från det att jag jag klev över tröskeln här hemma och om ca 10 min kommer min pizza hemlevererad ända till dörren. Och kvällen? Den fortsätter givetvis i samma soff-anda.

Gårdagens bravader

Igår vankades det utgång för min del. Fick damma av partyskorna och ta fram partystassen från garderobens allra djupaste vrå. Fick också ta en sväng förbi systembolaget då minibaren återigen var tom (vad detta säger om min personlighet ska vi låta vara osagt). Men jag hade kul, riktigt kul.


hallonsaften från igår


Mera shopping

Åkte in en runda till stan igår innan jobbet för att shoppa litegrann. Fick med mig det allra viktigaste hem som igår var en foundation från FACE Stockholm och nagellack från Mavala (i nyanserna Romantic, Riga och White). Blev också en runda på Lagerhaus (farligt, farligt) där jag köpte godis för 147 SEK. Galet värre. Men deras godis är så roligt så jag tänkte ha det som prydnad på soffbordet..

  
gårdagens shopping

Shopping i Danmark

Var över i Danmark häromhelgen med min syster o hennes lilla familj i deras båt. Passade då även på att shoppa litegrann (såklart) och fick med mig ett par gudomligt sköna ugg-liknande skor hem. Kostade bara 130 danska kronor, så ungefär 150 SEK. Nästan gratis ju..


mina svarta skönheter

RSS 2.0