Lördag

Idag har jag haft en väldigt effektiv dag so far. Vaknade kl 08:50 efter 5 timmars knapp sömn och klev upp. Började städa lägenheten lite smått för att senare promenera ner till byn med Maggan. Åt frukost på Biggans och tog sedan appostlahästarna hem igen. Väl hemma blev det en powernap på en sisdär 20 min för att senare åka ner till ishallen och inviga nya klubban. Åkte i över en timme och det gick hur bra som helst. Hade finpublik i form av a-lagsspelare, men hey, det bjöd jag på. Är inte varje dag man får ge tillbaka den underhållningen dom själva bjuder på. Fast på lite annan nivå kanske. Ähumm.

Har också hunnit med att storhandla, vilket behövdes då min ena bästis Fannie kommer hit ikväll och sällskapar med mig Melodifestivalen igenom, förhoppningsvis även in på småtimmarna.

Nu ska läsken läggas på kylning (vinet uteblev) och maten skall tillagas.

På återhörande!

Friday I'm in love

Det är fredag, jag har gått på helg, mat och film väntar hos grannen nedanför backen. Humöret är på topp och skumpan ligger på kylning. Vi har en del att fira idag!

Jag är kär

Innan jag går och lägger mig vill jag bara säga att jag är kär. Inte i vad som helst heller utan i mitt bildredigeringsprogram. I'm lovin' it som Justin Timberlake säger.

Fy fan vad glad jag är!

Fick precis ner ett bildredigeringsprogram som har precis de egenskaperna jag varit ute efter. Gratis dessutom. Fy fan vad glad jag är!

För er som inte redan vet om det så kan jag meddela er att jag numera har en ny blogg. Fast, ännu är den inte i bruk så att säga, men inom kort så blir den officiell och då lovar jag att lägga ut adressen till den här och på lite andra ställen.

Nu ska jag gå ut på en lång promenad i solen!

2 down 1 to go

Har ju glömt att berätta, vann min andra Tradera-auktion i slutet av förra veckan. Så idag ramlade ännu ett kuvert med ytterligare en hockeybild på Alexander Ovechkin in genom dörren. Jag är mer än nöjd kan jag säga!


Känner mig tom

Hur kan man sakna någon man aldrig haft?
Hur kan man tycka om någon man aldrig träffat?
Och kanske viktigast av allt, hur kan man längta efter något man aldrig upplevt?

När man ser en stjärna lysa starkt kan man inte undgå den.



Ni behöver inte förstå. Det gör inte jag heller.

Skövde

Har precis vaknat och ska snart kliva in i duschen. Om ett par timmar sätter jag mig på supporterbussen till Skövde där det vankas hockeymatch i eftermiddag. Hörs ikväll igen!


Läkarbesöket

Var hos Dr Björn på Specialistläkargruppen idag. Skulle kostat mig 700 kr för en "undersökning" men fick det för 300 kr eftersom jag har någon sorts allmänsjukvård-nånting från jobbet där (företagshälsovården). 

Dr Björn behövde inte många sekunder på sig innan han kunde ge mig en diagnos. Akne. Jag som hoppats på typ utslag eller något annat lättbotligt men akne it is, så jag fick någon mirakel-medicin utskriven i form av piller och en gel. Om ett halvår har jag lika fin hy som alla andra och redan om 3-4 veckor syns märkbar skillnad (helt plötsligt låter det som någon tv-shop reklam). Om det skulle vara så att jag inte märker någon skillnad fick jag komma tillbaka och sparka in hans dörr sa han. Så jag antar att han gett mig sitt ord.

Var ju tvungen att gå dit avsminkad så att Dr Björn kunde se mina "utslag" som jag kallat dem. Givetvis står min framtida man i väntrummet och installerar ett lås på en dörr. Jag kan säga som såhär, han tittade inte två gånger. Men jag klandrar honom inte. Det såg ut som att jag trillat med huvudet före på en spikmatta med alla prickarna i fejjan.

Nu ska jag ta en dusch, sen sminka över min akne för att senare kunna visa mig i offentligheten.

Adjöken!

Favorit i repris

Jag har visat den förut. Då visste jag inte att han delar ålder med mig och lirar i samma lag som självaste Alexander Ovechkin. Men jag hade i alla fall lika kul då som nu.



Nicklas Bäckström

Du skall få pryda min vägg

Idag fick jag hem mitt auktionsobjekt jag vann på Tradera i söndags. Vad tror ni det var? Jo, en hockeybild med självaste Alexander Ovechkin på. Nu ska jag införskaffa lämplig ram så den vackra (okej, han är verkligen inte snygg) gestalten ska kunna pryda någon av mina färglösa väggar.

Hockey

Ikväll äre hockey på schemat. A(p)-laget spelar och Kungälv står för motståndet (ähumm, vet inte om det kan klassas som något motstånd då Kungälv är enda laget med 0 p i Allettan Södra. Men på något vänster tog dom sig dit i alla fall. Stor eloge till dem för det.)

Ap-laget är ju inte heller så bra, visserligen leder dom Allettan, men de senaste matcherna har det varit pinsamt att titta på dom. Så dåliga.

Hade det inte varit för mina redan hämtade sittplatsbiljetter hade jag stannat hemma och kollat på Hasse Aro istället.

Nå?

Nu har snart hela dagen gått och jag förväntade mig 10 grattis-på-namnsdagen-kommentarer här, men inte ett enda har jag fått.

Vad har ni till ert försvar?

Att konstatera

Mina framtida barn kommer bli grymma på hockey. Det ligger i släkten kan man säga.

Hallå?!



Vad väntar ni på?

Calle is the shit!

Alexander Ovechkin kan slänga sig i väggen! 9-åriga Calle Bäcklin Neijnes är min nya idol. Jag önskar att jag får lika begåvade barn när jag blir stor.



Calle gör en "Zorro"

Checklist


Nu vet jag hur en tjuv ser ut.

Träffade på tjuven som tvättade sin tvätt på min tid. Tyvärr i all hast på väg ut från tvättstugan så fick aldrig någon ursäkt, men likväl ett för hennes del pinsamt hej. Hon försod. Jag förstod. Nu hoppas jag hon lär sig tills nästa gång.

Nu får det vara nog!

Det är absolut inte första gången det händer, och för varje gång blir jag mer och mer irriterad och mitt tålamod är på bristningsgränsen just nu. Nu gick jag ner för att lägga i 2 maskiner tvätt i tvättstugan. Men det gick ju inte. Varför då tror ni? Jo får någon helvetes jävla idiot har lagt beslag på ena maskinen med sin äckliga tvätt. Hade de gällt 5 min hade jag inte brytt mig, men 36?! Är det inte lite väl fräckt? 36 fucking minutrar var det kvar innan tvätten var färdigtvättad. Hade jag haft mer stake i kroppen hade jag bara avbrutet maskinen och slängt ner den blöta tvätten i personens tvättkorg som stod bredvid. Men jag är ju lite för mesig för att göra något sådant när jag inte vet vems tvätt det är.

Men, för att göra det hela lite mer pinsamt för personen så tänker jag infinna mig i tvättstugan om sisådär 30 min, strax innan dennes tvätt är färdig. Då kommer vi med all säkerhet att stöta ihop och jag kommer då kräva en ursäkt. Vem det än må vara.

Man gör bara inte så.


1 down, 2 to go


Det var då själva fan

Har blivit överbjuden på både den viktigaste och den näst viktigaste auktionen på Tradera. Det som gör mig mest förbannad är att det är samma idiot som bjudit över mig på båda auktionerna. Tänkte maila honom och be han bjuda över mig på den tredje också så slipper jag bry mig om Tradera mer överhuvudtaget. Åtminstone den här dagen.

Ny dag, nya tag

Blev ju som sagt överbjuden på auktionen igår. Men jag hänger inte läpp för det, idag har jag nämligen lagt bud på tre nya auktioner, där en eventuell vinst på en av dem ger mig gåshud. Jag får glädjetårar bara jag ser objektet och vinner jag auktionen så kommer lyckan inte finna några gränser. Men mycket kan hända på två veckor. Nu är det bara att hålla tummarna.

Överbjuden my ass

Fick mail om att jag blivit överbjuden på Tradera. Så himla löjligt, den auktionen hade haft 80 sidvisningar när jag la mitt bud och jag var då först till kvarn att ens lägga ett bud överhuvudtaget. Jag har bestämt mig, jag ska vinna auktionen. Hur mycket jag än ska behöva betala.


Lagt bud

Idag har jag lagt ett bud på Tradera. Imorgon avslutas auktionen och då hoppas jag att jag står som vinnare.

Vad tror ni jag lagt bud på?


Fuck you right back.

När jag kom till jobbet idag var alla andra på möte och åt smörgåstårta. Jag fick inte gå på mötet eftersom jag inte är medlem i facket (fuck-it). Men vad brydde jag mig om det? Jag fick en hel timme till övers för mig själv så jag kunde gå runt och göra precis vad jag ville. Vad tror ni det var? Jo, jag städade. Åhh, what a waste of time. Men fint blev det.

Klockan 17 när vi tog lunch så fick jag också en bit smörgåstårta. HAHA. Jag fick smörgåstårta utan att behöva sitta på en fånigt möte i två timmar. Litte-litte-lä-lä.

Sen att Jens kom var och varannan minut och påminde mig om att jag tagit en alldeles för stor bit och att jag borde känna mig dum som äter upp fuck-its smörgåstårta. Men den lätta gick jag inte på, Jens är nämligen inte heller medlem i fuck-it och han tog fanimej en större bit än mig hahaha!


Ljuvligt.

När jag kom hem möttes jag av den ljuvligaste doften i mannaminne. Det var allt jag kan (och vill) berätta för tillfället. Åhh...

Inte min dag idag.

Jag vill bara lägga mig ner i sängen, dra täcket över huvudet och gråta just nu.


Onsdag

Vaknade aptidigt idag, redan kl 08:10 för att vara exakt. Men det har resulterat i att jag hunnit med en hel del, såsom att diska något som kan liknas vid Mount Everest av disk samt grovstäda köket (njaa, halva åtminstone). Har dessutom hunnit förtära en brunch och hunnit läsa varenda viktig blogg som finns att läsa.

Nu är det 2½ timme kvar tills jag ska ta appostlahästarna ner till jobbet och tillbringa de nästkommande 3 timmarna där för att senare bege mig mot ishallen och skåda kvällens ack så viktiga hockeymatch.

Trodde förresten att det var sol och grönska ute när jag vaknade i morse. Tji fick jag när jag drog upp persiennerna. Säkert 2 dm fucking snö all over the place. Suck...


Ni är för roliga.

Ni läsare är verkligen för roliga asså. När jag sitter och bloggar flera inlägg per dag så är det fåtal som läser bloggen. Men låter jag däremot bli att blogga på några dagar så är statistiken uppe i topp. Kan någon förklara detta? Är det så att ni föredrar tystnad framför min talan? Jag förstår helt enkelt inte.

Vi snackar unika besökare på dag. Inte antal sidvisningar.

Parasiter

Dag ut och dag in den senaste veckan har jag fått samtal från någon jävla telefonförsäljare. Det är verkligen något som gör mig riktigt förbannad. Jag är sedan 8 månader tillbaka skriven i spärregistret Nix vars syfte är att förbjuda samtal från dessa jävla telefonförsäljare till min hemtelefon. Men bryr de sig? Nej. De är deras fucking PLIKT att kolla upp om jag är uppskriven i Nix-registret eller inte, men eftersom de går så jävla dåligt för deras försäljning via telefon bryr de sig inte om registret utan ringer hem till alla som har en telefon ändå. 

Ringer dom imorgon när jag är hemma så ska jag fanimej läxa upp idioterna. Jag ska först och främst berätta för dom att jag inte under några som helst omständigheter vill ta emot några samtal ifrån dem. Sen om dom inte fattar vinken ska jag be om försäljarens namn och hans/hennes chefs namn (då blir dom alltid skiträdda och vågar aldrig ringa tillbaka). Därefter tänker jag hota med att göra en anmälan till Konsumentverket (dit man vänder sig vid sådana här tillfällen) och som gräddet på moset tänker jag avsluta med "Vi ses i Plus".


Onödigare och mer sorglig yrkesgrupp får man leta efter. Finns ingen som helst ursäkt för ert val av yrke.

Berätta för jag undrar så..

"Det har varit förbjudet sedan över 1400 år att avbilda Mohammed. Men då undrar jag, hur kommer det sig att alla muslimer känner igen honom på en bild?" - Özz Nüjen

Live från Melodifestivalen

Kvällen till ära bloggar jag live* från Melodifestivalen.


Petra Mede
Lite väl överdriven va? Ge oss Kristian Luuk och Björn Gustafsson istället.

Charlotte Perelli
Såg ni Charlotte Perellis jeans hon hade på sig i sekvensen med Martin Stenmarck i början av programmet? Dom har hon köpt på Bik Bok i Växjö. Antecka i intresseboken nu.

Första numret
Kunde hon inte pushat upp tuttarna liiite mer? Det kanske fanns någon som missade dom trots allt. Naee, skämt å sido. Jag är bara avundsjuk. Hade jag haft några bröst hade jag också tryckt upp dom.

Andra numret
Vad var det för gitarrist han hade i sitt band? Såg ni henne i bakgrunden? Hon spelade överdriven gitarr kan man säga. Påminde lite om mig när jag spelar Guitar Hero.

Tredje numret
Hon skulle skippat den där sjalen som hänger där bak på klänningen. I övrigt inget att klaga på.

Fjärde numret
Är nog bäst jag hoppar åsikterna om detta numret, risken för hatmejl från samtliga bekanta är helt enkelt för stor.

Femte numret
Emilia RYDBERG. Emilia RYDBERG. Emilia RYDBERG. Ska hon inte vidare för låten så ska hon det absolut för sitt efternamn.

Sjätte numret
Damerna i bandet borde byta scenkläder. Annars rätt bra.

Sjunde numret
Låten hade gjort sig mycket bättre instrumental. Hade det inte varit för hennes scenspråk hade jag nog kunnat gilla texten också. Med andra ord kan den funka på radio, men inte i tv.

Åttonde numret
Disconnect her. Buu-fucking-huu.


Live* = Live som i att se det på teven och direkt uppdaterna med nya åsikter efter varje nummer.


Hockey

Vad gör jag idag då? Jo jag sitter framför teven och inväntar matchen mellan Sverige-Tjeckien.
Och nu börjar den, så hej svejs, grus och gnejs!


Jag är inte säker..

..på om det är underifrån, eller om det är under-underifrån. Men jag hör musiken. Jag hör att festen är på gång. Jag väntar bara på min inbjudan.

To be continued..


Vad gör jag ikväll?

Haha, vem trodde något annat?



Tittar ju såklart på LG hockeygames på min LG tv. Sverige leder mot Ryssland.

Ett tips!

Ät aldrig knäckebröd i sängen.

Konversation

Mellan mig och finaste Fannie.

Fannie: Vem var det då?
Jag: Jag vet vem det var, men jag vet inte vilka det är.
Fannie: Va? Vänta lite nu, vem var det sa du?
Jag: Asså jag vet ju inte vilka dom är..
Fannie: VA?!
Jag: Asså det jag försöker säga är att jag vet vad dom heter men jag vet inte vilka dom som heter så är.
Fannie: Ahaa...

Hahahaha, det blev lite komplicerat där ett tag.

RSS 2.0