Läkarbesöket

Var hos Dr Björn på Specialistläkargruppen idag. Skulle kostat mig 700 kr för en "undersökning" men fick det för 300 kr eftersom jag har någon sorts allmänsjukvård-nånting från jobbet där (företagshälsovården). 

Dr Björn behövde inte många sekunder på sig innan han kunde ge mig en diagnos. Akne. Jag som hoppats på typ utslag eller något annat lättbotligt men akne it is, så jag fick någon mirakel-medicin utskriven i form av piller och en gel. Om ett halvår har jag lika fin hy som alla andra och redan om 3-4 veckor syns märkbar skillnad (helt plötsligt låter det som någon tv-shop reklam). Om det skulle vara så att jag inte märker någon skillnad fick jag komma tillbaka och sparka in hans dörr sa han. Så jag antar att han gett mig sitt ord.

Var ju tvungen att gå dit avsminkad så att Dr Björn kunde se mina "utslag" som jag kallat dem. Givetvis står min framtida man i väntrummet och installerar ett lås på en dörr. Jag kan säga som såhär, han tittade inte två gånger. Men jag klandrar honom inte. Det såg ut som att jag trillat med huvudet före på en spikmatta med alla prickarna i fejjan.

Nu ska jag ta en dusch, sen sminka över min akne för att senare kunna visa mig i offentligheten.

Adjöken!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0