Bara. Måste. Ha.

Var inne en runda på forever21.com och kärade ner mig i en hel hop kläder som bara måste komma hem till mig och min garderob. Tyvärr är frakten gräsligt dyr då det skickas hela vägen från Amerikatt. Därför tänkte jag nu fråga er läsare (som känner mig) om ni också vill beställa samtidigt, så kan vi dela på frakten. Ju fler, deso bättre. Jag syftar främst på den här tjejen.

Är du på?


Höga klackar och låga tankar

Jag har sett sjukt mycket snygga högklackade skor den senaste tiden som bara måååste bli en del av min skogarderob. Men, det finns ju tyvärr ett men, hur ska jag kunna gå i dem? Kan man lära sig en sådan sak? Går det? Ger övning verkligen färdighet? Eller blir det bara massa brutna ben i slutändan? Jag är kluven asså..


forever21

13-1

Var och kollade på hockey tidigare idag. TAIF:s J20 vann med 13-1 mot Vänersborgs HC J20. Såhär i efterhand tycker jag kanske inte att resultatet var så överraskande då Vänersborgs HC J20 endast spelade med två kedjor plus en extra forward. Inte konstigt att dom inte orkade stå emot. TAIF hade full trupp minus en spelare vilket gjorde att dom kunde ligga på mest hela tiden utan att bli trötta.

Aja, en vinst är en vinst och man får vara glad för 3 poäng även om det var under lite orättvisa förutsättningar.


Akropolis & bio

Igår var jag och Magdis och åt Souvlaki på Akropolis i stan. Smakade gudomligt! Därefter drog vi på bio och såg Wallander - Hämnden. Det jag såg av den var bra, somnade dessvärre när det var dryga halvtimmen kvar.. hehe, amen va fan, jag hade stigit upp kl halv 5 varje dag hela veckan och jobbat alla dagar, inte konstigt att man är lite trött.

Konstig

Bloggen ser lite konstig ut för tillfället, men det är nog bara pga Blogg Esse. Det lär nog fixas till under dagen, så jag låter mina blogginställnings-talanger hållas några timmar till..

Godnatt

Vill bara önska er, mina kära läsare, en god natts sömn. Själv är jag riktigt trött för tillfället och ska alldeles strax stänga de gröna för sista gången idag. Dessförinnan alltså säga godnatt till er, såå.. godnatt då! 

Fördärvad i Växjö

Igår var det återigen dags för hockey. Hade de näst bästa sittplatserna och gratis glögg. Men ingen favorit på isen. Bara en förrymd apa från Skansen som fick vara en del utav line-upen och spela i två olika femmor. Inte nog med att han fick pris efter att ha gjort hemmalagets första mål, han fick även pris då han blev utnämnd till "matchens lirare". Det här är så skrattretande att jag kan kissa på mig.

Det var en rätt rolig match att titta på. Lagen var jämna, trots att motståndarlaget hade en dvärg bland sina spelare. Det är egentligen rätt bra att ha en dvärg i sitt lag, vem vågar tackla honom liksom? "Checking-to-the-head" omedelbums.

Dvärgen fick matchstraff en bit in i tredje perioden efter att ha slängt ut en handduk från utvisningsbåset. När TAIF:s klack såg detta kunde de inte låta bli att ropa "Han blev fördärvad i Växjö, fördääääärvaaaad i Vääääxjöö, han blev föööördäääärvad i Väääxjöööö". Kan nog ha någonting att göra med att dvärgen tidigare spelat i Växjö Lakers..


Get your ass over there!

Imorgon vankas Elitkronan i Dackehallen, därför uppmanar jag samtliga läsare att bege sig dit och med sin närvaro stödja föreningen ekonomiskt. Ni anar inte hur mycket det kommer betyda för TAIF. 

Jag ska dit, ska du?




Första matchen

Igår tog jag med Gustav the man på hans första hockeymatch (TAIF:s J18 - Lakers J18). Ni skulle sett han när vi kom in i ishallen. Hans ögon blev genast dubbelt så stora samtidigt som hans haka började släpa i marken. Han blev förtjust från första stund.
Han var inte kontaktbar den första perioden...helt inne i matchen...

Någon hade roligt..

Förstår inte riktigt hans resonemang här...men det var väl lite drygt kanske.. 

Me keeping myself busy

Det här ska jag sysselsätta mig med resten av kvällen.



Tack!

Tack till dig som fyllde på min mobil igår. Jag vet inte om det var ett misstag från din sida eller rent av en fin gest, men givetvis tror jag på det sistnämnda. Tack än en gång, du får mer än gärna göra om det.


Guitar Hero

Ikväll har vi både sjungt Singstar och spelat Guitar Hero World Tour. Första gången någonsin jag testade det sistnämnda och jag måste säga att jag var riktigt grym! Ärligt talat.. vilken talang! Det var det faktiskt fler som tyckte..

Är kanske inte lika bra på Singstar även om jag vann några dueller där också. Men men, kul var det i alla fall! Fast jag är ändå bäst på Sanna Nielsens "I can catch the moon". Jag sjunger med sådan inlevelse (not), ni måste verkligen få höra. Ska försöka spela in när jag sjunger den någon dag...

Nu äre dags att sova för min del. Om bara några timmar kommer mannen i mitt liv hit, för vi ska gå på hockey. Så lite skönhetssömn dessförinnan skadar inte.

Sov gott Sverige!

Bråk (igen)

Vaknade kl 04:38 i natt av att det bråkades helt vilt i lägenheten under mig. Herregud. Trodde ett tag att dom skulle slå ihjäl varann. Efter ca en timme lugnade stämningen ner sig och jag kunde återgå till min skönhetssömn.

Än en gång, jag behöver flytta härifrån.


Är det verkligen sant?

Ryktet säger att hon åkte ut ur Let's Dance ikväll, kan någon bekräfta? Det skulle göra min dag i så fall.


Hockeytröja

Tidigare var det tänkt att jag skulle lägga ett bud på favoritens matchtröja när den årliga tröjauktionen drar igång efter säsongen. Men då han inte är någon favorit längre utan endast en förrymd apa från Skansen, har jag bestämt mig för att lägga ett bud på min andra favorits tröja. Blir den för dyr för min plånbok så har jag även ett tredje alternativ. Det jag försöker säga är att jag snart äger en hockeytröja.

Hur är det möjligt?

Nu är det officiellt. Jag kan inte ens poppa micropopcorn utan att misslyckas.


Övar mina talanger inför morgondagen

Idag är det fredag och jag håller just nu på att öva upp min vackra stämma inför morgondagens Singstar-kväll. Sjunger ikapp med Westlife & Delta Goodrem i "All out of love". Grannarna verkar gilla det, dom har applåderat på väggen i säkert en kvart nu.


"Aaaaajm åååååål auuut ooov lööv, aaaajm sooo losst viddaaaut juuuu..."


Har ni (o)tur kanske jag bjuder på ett smakprov ikväll.

Sova

Ska snart sätta på en film som jag kan somna till. Vill inte lägga mig när det är knäpptyst runtomkring för då kommer alla tankarna. Orkar inte med det just nu. Vilken film jag ska se (se är väl egentligen synd att säga) är ännu oklart. Något svenskt blir det i alla fall. Har somnat till "Kocken" tre dagar i rad nu och äntligen har jag sett klart den. Måste ändå säga att den var rätt bra, samtidigt som den kvar knepig och väldigt speciell.

Sova var det ja.. godnatt!


Bästa terapin

På lördag blir det terapi för min del i form av shopping. Ska först och främst köpa en klocka (armbandsur), dock inte för att jag behöver en (kommer alltid försent ändå) utan för att det är snyggt. Har hittat ett par jag ska kolla upp med riktigt schysst rabatt på. Var precis den typen av klocka jag var ute efter dessutom.

Ska också försöka hitta spelet "Hur fan visste du det?" . Stod på Internet att det skulle finnas på Akademibokhandeln men när jag var där och kollade senast hittade jag inget... får undersöka saken närmare denna gången och kanske våga mig på att fråga, haha.

Ska också köpa mina efterlängtade ljusstakar. De är så otroligt fina! Dyra också, men absolut värda varenda krona. Ska lämna tillbaka de andra två jag fick i julklapp så de nya kommer inte gå på så jättemycket ändå i slutändan, kanske någon hundralapp i mellanskillnad bara.

EFTERLYSNING!

EN APA HAR RYMT FRÅN SKANSEN! Sågs senast iförd ett par skridskor i Dackehallen, Tingsryd. Belöning utbetalas till upphittaren! Allmänheten uppmanas att inte söka kontakt då apan är något schizofren. Har du sett apan? Kontakta Jonas Wahlström (djurexpert) eller Skansens direktnummer för upphittade djur på 08 - 560 241 82.

Norrland baby!

I sommar ska jag och Magdis bege oss ut på en roadtrip genom hela Sverige, med destination Treriksröset. Jag känner på mig redan nu att det kommer bli en fantastisk resa med mycket oförglömliga upplevelser. I dagarna som kommer ska vi börja vår planering, såsom resans gång, vilka sevärdheter vi inte får missa, vilka ställen vi ska övernatta på osv. På lördag ska en detaljrik kartbok införskaffas där både övernattningsställen och sevärdheter finns att hitta. Har redan en liknande men den sträcker sig bara till Fjollträsk, så det blir till att hitta en som sträcker sig något längre. Kan bli svårt att hitta där uppe annars, i alla fall om man har ett lokalsinne som mitt...

Med på vår trip kommer givetvis digitalkameran och den bärbara datorn att finnas. Bloggen kommer uppdateras varenda dag med nya bilder på nya platser och nya upplevelser, så att du som läsare också ska kunna följa med på denna långa resan.


Till salu!

Efter många om och men har jag nu bestämt mig för att sälja min soffa. Om bara någon dag kommer den hamna på Blocket, men eftersom jag är så givmild av mig så ger jag er läsare chansen på den först.

Det är en mörkgrå 3-sits soffa med divan av märket "Siracusa" från EM. Den är 305 cm bred, 74 cm djup och har en sitthöjd på 41 cm. Divanen som sitter på vänster sida, framifrån sett, är 105 cm bred och 142 cm djup.

Soffan är fläck- och felfri och är endast strax över 6 månader gammal, dvs knappt insutten. Tyget är avtagbart och går att tvätta. Soffan kan delas i två delar vid transport och är inte tung att bära (hey, jag och en 75-årig gubbe bar upp den 3 vån utan problem). Du får två nackstöd på köpet, till ett värde av 1790 kr.

Kort och gott en väldigt fin soffa som dock är lite för stor för min lilla etta.

Nypriset på soffan är 9995 kr, då jag köpte den under en kampanj. Numera kostar den 12 385 kr inkl nackstöden. Jag säljer min för endast 8000 kr inkl nackstöden, prutat och klart. Endast kontant betalning.


Om du är intresserad så är det bara att lämna en kommentar till detta inlägget. Så kan jag höra av mig. Glömt inte att lämna din mailadress.



Exakt såhär ser soffan ut. Samma färg och divanen på rätt sida.

Din skitstövel.

Det finns ingen mer realistisk förklaring av ditt beteende än att du är schizofren. Hur kan du göra såhär? Är jag inte värd en ärlig förklaring? Är jag inte värd att få sanningen berättad för mig när jag ber dig om den? Hur kan du lova mig guld och gröna skogar för att bara några dagar senare förnedra mig på detta sättet?

Du kan dra åt helvete, det är där sådana kräk som du hör hemma.


Någon har problem.

Och det är inte jag.


Det är Alexander Ovechkin & jag

Det har kommit till min kännedom att jag använder mig av exakt likadana grillor som självaste Alexander Ovechkin. Only the best to the best, som man brukar säga.


Jättesjuk och skadeglad

Jag har gått från att vara lite småkrass till att bli halvt om halvt död. Jobbet har dock varit fantastiskt idag då jag fick spendera alla 8 timmarna med bästaste Fannie och Zuhra. Vi har skrattat oss till tårar flera gånger om. 

På vägen hem från jobbet mötte Magdis mig och då fick jag reda på en massa smaskigt skvaller. Allt jag kan säga är "Oh my God!". Vi fastnade utanför min port dit även Jimmy kom, så där stod vi tre mitt i natten och bjöd varandra på senaste skvallret. Jimmy hade minst sagt intressanta nyheter för min del. Just nu känner jag mig skadeglad. Ärligt talat, det kan hon fanimej ha. Skrattar bäst som skrattar sist.



Jag: Vart tog Kuchtrim vägen?
Fannie: Zuhra sa att han skulle äta ett äpple så han blir nog borta en timme..
Jag: HAHAHA!!

Han är alltid lika effektiv den där grabben.

Ännu mer hopplöst.

Allt har gått och blivit ännu mer hopplöst nu. Jag vill helst av allt bara lägga mig ner, dra täcket över huvudet och gråta.


Ibland tror jag det hade varit lättare att aldrig få veta. Ibland tror jag att man blir lyckligare om man stannar kvar med drömmen, istället för att ta chansen och sedan se sig själv misslyckas. En del drömmar bör stanna som just drömmar. Detta var nog en sådan.


Hopplöst.

Det känns bara så himla hopplöst just nu.


Vinst igen

TAIF vann ikväll igen, 5-3 blev slutresultatet och favoriten gjorde mål. Tyvärr fungerade inte deras passningsspel alls i första och andra perioden. Dom tappade otroligt mycket puck och gav motståndarna många kontringar, det gällde hela laget i allmänhet, men en person i synnerhet. Han platsar inte att spela division 1 hockey, om nu laget går upp till allsvenskan så hoppas jag att dom gör sig av med honom bums och välkomnar en ny back som vet sin uppgift.


Bikten del 1

Jag har gått och kärat ner mig totalt och denna gången i Sanna Nielsens nya låt "I can catch the moon". Som ni vet sen tidigare älskar jag allt hon gör, kanske lite otippat, men så är det. När jag var 10 år (alltså för 12 år sen) hade pappa köpt hennes singel "Till en fågel", vilken jag spelade varm. När Småstjärnorna sökte deltagare ville jag ställa upp men min storasyster tyckte att det skulle bli för mesigt om jag mimade till den låten, varpå jag aldrig sökte...

En dag när jag som liten var med mamma och pappa i affären och handlade så var Sanna Nielsen där och uppträdde. Ni kan ju ana vem som stod där nedanför scenkanten och var i sjunde himlen. Därefter gick jag "backstage" och fick hennes autograf. Jag har kvar den än idag...

Det har ju gått några år sedan dess och jag har gått igenom många musik-faser under tiden (från pojkband till tung hiphop) men aldrig slutat tycka om Sanna Nielsen för det.

Bjuder er nu på några youtube-videos med Sanna som jag "lånat".



Det var såhär det började...



Ännu ett magiskt ögonblick.. Bingolottos uppesittarkväll -06.



1 minut och 26 sekunder av ren magi.



Svenska folkets vinnare av Melodifestivalen 2008, tyvärr inte juryns.. Sanna hade
kunnat ta hem Eurovision song Contest med denna låten.



Ännu en sjungvänlig hit från Sanna



Bästa låten just nu...



Sist men inte minst, en hälsning från en ung Sanna till Carola... HAHAHA!!

Bränd pizza & ljummen Coca-Cola

Det är min frukost just nu, måste säga att det smakade något godare igår..

Efter frukosten ska jag ner till mamma för att  hämta dagens sittplatsbiljetter till hockeyn. Bästaste sittplatsen ever, gratis glögg och favoriten på isen, vad mer kan jag begära?

Ska be mamma göra en sån där fin inbakad fläta idag som jag sett så många andra gått runt med. Synd bara att man inte kommer kunna göra någon på sig själv utifall att man skulle passa i det. Men va fan, jag kanske blir fin idag åtminstone.

Igår var mamma och jag och kollade på möbler. Hittade faktiskt litegrann jag skulle vilja ha, men något köp är inte aktuellt innan den 25:e...(27:e even)...suck...

Ändrade planer

Blir ingen bowling idag, man var tydligen tvungen att boka tid om man ska bowla på helgdagarna, vilket vi inte gjort. Så istället ska vi ta en fika, på hemligt ställe vid hemlig tidpunkt. Dessförinnan ska jag komma hem till honom.

Överlever jag denna dagen så ska jag förtälja er hur det gick ikväll. Jag överdriver inte när jag säger att jag aldrig någonsin har varit såhär nervös innan. Min mage har vänt sig ut och in, kroppen skakar värre än att jag har Parkinson och mina överdrivna svettningar försvinner inte ens med "Absolut Torr". Jag tror jag dör.


Spegel, spegel på väggen där

Kalla mig sen. Men jag har precis kommit underfund med att man inte ser likadan ut i verkligheten som i spegeln. Man ser ju ut precis tvärtom för tusan. Det har tagit mig 21 år och 8 månader att förstå det. Jag har aldrig fattat innan varför jag inte blir exakt likadan på foton som jag ser ut när jag ser mig själv i spegeln. Nu vet jag. Tittar man på en tröja med text i spegeln så är ju texten åt fel håll, men på ett foto är det läsbart. Fotot visar alltså hur andra ser dig, spegeln visar bara hur du själv ser dig.

Kontentan av det här är att man ser ut som man gör på kort och inte som man gör i spegeln. Så ni som tror (liksom jag gjorde) att de är kameran som gör er fula kan jag bara säga, tyvärr, kameran berättar verkligheten, spegelhelvetet förvrider däremot sanningen en smula.


Be mine

Privata bloggen är uppdaterad.

Något är fel.

Det är något som inte stämmer just nu och det stör mig otroligt mycket att jag inte vet vad det är.


Gårdagens match

Gårdagens bortamatch kunde ses via webb-tv, så direkt när jag kom hem klickade jag fram matchen för att kolla hur favoriten skötte sig. Tyvärr fick jag bara se matchen från 7 minuter in i andra perioden då TAIF redan ledde med 3-0. Bildkvalitén var kass och det påpekade kommentatorn oftare än spelet, han var för övrigt den sämsta kommentatorn jag varit med om. Han upprepade samma sak om och om igen, som att bildkvalitén var dålig pga mobilt bredband, att Joakim Hillding gjorde en jättebra match och att han skulle intervjua Hillding, Lundström och Tisell efter matchen. 

Favoriten spelade okej, kammade dock inte hem några poäng för varken mål eller assist, men likväl en 2 minuters utvisning. Kommentatorn nämnde inte ens varför han blev utvisad så jag fick gå in på swehockeys hemsida och kolla. Samma sak med TAIF:s sista mål, han nämnde inte ens vem som gjorde det. Förstår ni då hur dålig kommentatorn var? Skrämmande.


Lördagen

Idag har jag varit en vända i stan och shoppat litegrann. Behövde någon trasa att bära på lördag då jag har stora planer. Officiellt ska jag bowla. Inofficiellt ska jag på dejt. Det är svårt det där. Jag skulle tippa på att han är där för att bowla och jag är där för att gå på dejt. Vi får väl se hur det slutar..


Bättre.

Har löst en del av alla kvällens problem nu, vilket känns bra. Allt är inte riktigt lika värdelöst som för två timmar sedan, men för den sakens skull inte bra heller. Men bättre.

Tänkte bara att ni skulle få veta det. Nu blir det Svensson Svensson tills jag somnar..


Still I'm dying with every step I take

För helvete..

Om det verkligen finns en Gud så bör denne nog vidtaga åtgärder NU.


White going pink

Idag hann jag att tvätta all min smutstvätt trots att jag bara var två timmar i tvättstugan. Så nu är allt rent och fint. Eller, rent kanske, men inte fint. Mina vita handdukar hade rosa fläckar på sig, troligtvis hade personen innan mig tvättat någon ny röd tröja i den maskinen. Det tackar vi för.

Annars har jag inte mycket att tillägga. Är mestadels arg på allt och alla. Imorgon har jag dessutom ca 136,48 grejer att fixa. Vissa av dem roligare än andra.

Slut.

Har precis vaknat men känner mig ändå helt slut. Skulle helst av allt bara vilja lägga mig ner igen och göra en Törnrosa, dvs sova i hundra år.

Just nu är mitt hem oerhört snuskigt att bo i och så vill jag absolut inte ha det. Här ska städas, dammas, dammsugas, diskas och plockas undan. Har även bokat tvättstugan kl 11 så jag hinner tvätta handdukar och lakan som det börjar råda brist på.

Men först av allt ska jag, hör och häpna, äta frukost!



Du får inte knacka på min dörr, om du inte är beredd att komma in...


Jag blir inte klok.

Vill du inte, så ska du inte. Känns det inte rätt, så är det inte rätt. Hur svårt ska det behöva bli?


Partytanter

Konversation på jobbet.

Kvinna (50): När vi var där nere nu under ledigheten festade vi jättemycket. En gång kom vi inte hem förrens klockan halv sex på morgonen.
Jag: ????????
Kvinna (62): Det är precis så det ska vara, det är lagom!
Jag: ??????
Kvinna (50): Ja, det var jätteroligt!

De gamla tanterna kan! Om ändå en annan orkade det..

Blyg, svårfångad eller totalt ointresserad?

Killar säger att vi tjejer är svåra att förstå sig på, då kan jag säga att det är ingenting emot vad ni killar är. Herregud.

Du får inte

Privata bloggen är uppdaterad.


Sick & tired

Jag är så less på allt just nu att jag överväger att sälja allt jag äger och dra utomlands ett tag. Kanske kan hitta mig själv, eller varför inte Jesus? Jag behöver komma bort från all stress, vardagen och alla bekymmer. Jag fyller snart 22 år och är i mitt livs bästa ålder (är det meningen att det ska vara i alla fall) och ska jag någonsin göra något så är det nu. Inte om fem år.




And it hurts with every heartbeat...

Söndag

Har precis varit hos mamma och hämtat biljetterna till dagens match. Vi har sittplats med gratis glögg även idag, men lite högre upp än vanligt. Denna gången kanske vi ser något också förutom spelarnas bakre regioner.

Ska alldeles strax piffa till mig lite då dagens match är extra speciell (hihi haha höhö nöffnöff) sen på med varma kläder också för att undvika att förfrysa häcken vilket jag lär göra ändå.

Nu ska jag äta lite mat så att jag åtminstone slipper sitta hungrig matchen igenom.

Later

Been there, done that, never again...or?

Privata bloggen är uppdaterad.


Hej, tjo & klackarna i (halm)taket

Lördagens eftermiddag har tagit vid för längesedan och jag har fortfarande inte gjort ett ärligt handtag på hela dagen. Är trött fastän jag sovit ut idag och inte har gjort något ansträngande what so ever.

Måste vila en liten stund nu så jag är fit for fight tills ikväll då jag och bästaste Fannie ska slå klackarna i halmtaket. Kan bli en väldigt spännande afton.


Maktlös

Den absolut värsta känslan som finns är känslan av maktlöshet. Den kan infinna sig vid olika tillfällen men innebörden är alltid densamma. Du vill så gärna kunna påverka hur något ter sig, men du kan inte.

Just nu ligger mitt öde i någon annans händer.


...


Städa, städa varje fredag

Nu har jag städat undan julen. Äntligen. Är dock väldigt tomt och mörkt i fönsterna nu, men får råda bot på det senare ikväll. Upp med lite lampor, införskaffa lite nya blommor att ta död på och kanske nån fin ljusstake utan ljus (för dom ger ju ändå bara vika i solskenet).

Ska snart fortsätta städningen, ska damma, dammsuga och diska, eventuellt städa badrummet också. Fast det känns ju kanske inte direkt som någon favoritsysselsättning en fredagskväll, så tar kanske det imorgon istället (imorgon kan vara vilken dag som helst en månad framåt när det gäller mig).

Måste ner till affären och köpa köttfärs också. Hujedamej, hur ska jag hinna innan premiären av Let's Dance?

Vad blir det för mat?

Ja det kan man fråga sig. Jag kan inte bestämma mig för om jag ska göra tacos eller ta mig ner till det lokala haket och köpa hem en pizza. Troligtvis blir det tacos eftersom jag är way too lat för att orka ta mig ner till pizzerian.

Idag råder det matfrossa i mitt hem. Tacos skall förtäras (om det inte blir pizza då), bananasplit-glass åker troligtvis ner i magen, likaså godis som är ett måste då det är fredag samt Coca-Cola som jag inte druckit sen i tisdags (har inte druckit läsk överhuvudtaget sen dess, duktiga jag). Förresten, har också en påse extremt goda chips som också skall ätas upp, nämligen Gräddfil & Lök från IKEA. Åt dom hos Ida en gång i somras och blev helt tagen av smaken. Ni måste testa!

Nu spelar min granne musik på högsta volym, så då ska inte jag vara sämre. Har fortfarande kvar Jimmys bergsprängare som nu ska få testa de högre volymerna, samtidigt som jag städar ut resten av julen.

Sudda bort din sura min

Jag är så sjukt trött just nu att jag knappt fungerar. De senaste dagarnas sömnbrist har verkligen tagit ut sin rätt. Snart är det dock dags att gå till jobbet, idag med lite surare miner än igår. Det är inte klokt att man stiger upp såhär tidigt för att gå till ett jobb. Det är galet. Tokigt.

Men det är ju trots allt fredag och då får man väl vara lite glad åtminstone.


Upp som en sol...

...och ner som en pannkaka.

Me so happy!

Jag har gått runt med ett stort brett leende hela dagen på jobbet, trots endast 4 timmars sömn i natt. Fick dessutom äran att rensa avloppen, men trots det behöll jag mitt breda leende. För vet ni vad? Jag är för jävla glad just nu! Skulle gärna delge er lite information, men nej, det kan jag tyvärr inte. Då går allt bara åt helvete. Men om jag gör några framsteg lovar jag att förtälja dessa för er. Med nöje!


Nyp mig i armen..

...för jag tror jag drömmer just nu. Det här är för bra för att vara sant!


Kvar i soffan

Efterrätten är uppäten, andra perioden är slut och jag har ont i huvudet. TAIF leder fortfarande, nu med 3-2.


Här i soffan

Middagen är uppäten, första perioden är slut och efterrätten framdukad. Yummie! Dessutom leder TAIF med 1-0.

Framstupa soffläge

Snart är middagen klar, då ska jag parkera min ass i soffan för resten av kvällen. Där ska jag hålla mig uppdaterad om kvällens match via swehockeys hemsida och kolla på teve. När middagen är uppäten blir det efterrätt, bananasplit.

Visst låter det som en helt underbar kväll?


I natt jag drömde..

I natt hade jag en så underbar dröm. Tänk om livet ändå kunde te sig så? Då hade jag varit den lyckligaste människan på denna planeten.

Har ni också vaknat upp och inte kunnat sluta tänka på det som hände i drömmen, just för att det kändes så verkligt?

...

Jag är säkert löjlig som ens bryr mig, men samtidigt kan jag inte låta bli. Det är så störande att jag måste slösa lite av min energi till att bli förbannad. Just såndana här saker får mig att se rött. Att man aldrig får vara ensam om någonting, någon gång. Det mesta av aggressionen har dock lagt sig nu, jag börjar väl helt enkelt bli van? Det är ju inte första gången det händer, om man säger så.

Ni behöver inte anstränga er med att fråga vad som hänt. Min mun äro förseglad från den sortens information. Ville mest förmedla till er att jag är arg just nu.

Dessutom är jag trött som en gnu, så därför tänker jag nu ta en dusch och sen sova. Imorgon återgår man till jobbet efter 2½ veckas ledighet.

Tack och adjö.


Nattens final

JVM-finalen inatt. Ja, vad ska man säga? Kanada spelade bättre än Sverige, men deras lag uppträdde osportsligt likaså fansen.

Esposito tacklade Sveriges målvakt vilket ska ge en 2 minuters utvisning omedelbart, men domarna valde att titta bort och låta honom sätta 2-0 istället. Skrattretande. Sen kom ytterligare tre tacklingar mot målvakten, men inte någon av gångerna blev det utvisning för Kanada. Sorgligt och pinsamt på samma gång.

Tilläggas bör att en i Kanadas lag heter "Subban" i efternamn. Om han bara visste..


Ohh my God.

IPhone finns nu med Telia Refill.

Ofattbart

Hur kan 3 domare (och för den delen 11 spelare) missa att en annan spelare ligger medvetslös på isen och blöder kraftigt från huvudet? Hur kan man vända ryggen mot någon som ligger ner utan att först kolla hur denne mår? Det övergår mitt förstånd. Och att det ska ta ytterligare 2 minuter innan båren kommer in är för mig ofattbart.


Söndag

Jag har alldeles nyss vaknat till liv och solen strålar utanför fönstret. Givetvis är mina planer för dagen mestadels inomhus, då jag ska göra roliga saker som att diska, tvätta och damma. Men i eftermiddag (självklart när solen gått ner) ska jag bort till ishallen för att kolla på årets första hemmamatch med a-laget. Kommer bli väldigt spännande nu när det är kval till allsvenskan som gäller.

Vad gör ni idag?



Ost, vin & icke godkända mål

Ikväll är det ost, vin och JVM som gäller. En period återstår och småkronorna ligger under med 1-2. Sveriges mål i slutsekunden av andra perioden räknades inte, surt, för det var precis på hundradelen.

Vi har än så länge bara druckit ett glas vin var men har blivit lulliga ändå. Vindruvorna är snart slut och osten likaså, så nu ger vi oss på de lite starkare grejerna.

Nu börjar alldeles strax tredje perioden så jag ska återgå till soffan och sällskapet.

Later

26

När jag höll på som bäst med att städa ur min garderob hittade jag ett par jeans i strl 26 som jag bar några år bakåt i tiden, då min kropp saknade de överflödiga kilon som nu omger den. Men vet ni vad? JAG FICK PÅ MIG DOM!! Det här var en rejäl boost för självförtroendet kan jag lova.

Nu återstår det bara att få av sig dom. Det gör...nämligen....lite.....ont...!


Shopping

Var i stan idag en snabbis med bästaste Fannie för att främst lämna tillbaka en del plagg som jag inte riktigt var nöjd med men också för att köpa nya (såklart).

Köpte ett plagg som kan liknas vid en klänning för ynka 179 kr (rena fyndet!), även en FIN grå halsduk fick följa med hem (Fannie tyckte att den såg skruttig ut, men jag trotsade henne och köpte den ändå, hehe). Sist men inte minst köpte jag 2 nya foundations (precis de jag letat efter) som dessutom var nersatta med 50%(!!).

Resumé av år 2008

År 2008 innehöll nog mest besvikelser någonsin på ett och samma år. Känns som jag fick besvikelse på besvikelse hela tiden. Tog ett steg fram och två tillbaka, varenda gång.

Januari månad började med en arbetsintervju för min del. Fick jobbet och började redan den 7:e samma månad. Är som bekant kvar där än idag.
Den 12 januari var jag i stan och kollade på Shan the Man för första gången. Fick även träffa honom backstage efter uppträdandet och snacka lite.

I februari föddes mitt fjärde syskonbarn, Robin, den 10:e närmare bestämt. 
Alla Hjärtans Dag gick obemärkt förbi då jag inte fick något det året heller (nej nej, jag är inte alls bitter). Ida började på jobbet, vilket var väldigt trevligt!

Mars månad började med Gustav the Man's dop. Jag blev vald till gudmor och fick hålla honom under hela ceremonin i kyrkan. Tappade honom inte en endaste gång.

I april kan jag verkligen inte komma på något spännande som hände. Jobbade nog mest hela tiden den månaden.

Maj månad började bra eftersom jag fyllde år månaden till ära (har jag inte helt fel så fyller jag år i maj även detta året). I slutet av månaden hade jag tröttnat rejält på att bo ute i skogen så jag ringde den lokala hyresvärden och lyckades tjata mig till en lägenhet.

På Sveriges nationaldag den 6:e juni tog jag mitt pick och pack och flyttade jag en hel mil hemifrån till en alldeles egen lägenhet på 45 kvm. Jag var i extas. Såhär 7 månader senare har den extasen lagt sig en aning.
I slutet av månaden fyllde företaget 60 år, vilket firades med stort baluns i Björkeborg. Väldigt minnesvärd kväll kan jag lova, den bjöd på smaskiga hemligheter som jag absolut inte kan dela med mig av i den här bloggen.

I juli fick jag semester för första gången i mitt liv. Semester. Ni vet sådan man får när man jobbar. Samma innebörd som sommarlov, fast med en vuxnare ton. Semester.
Dagen innan jag gick på semester blev en kollega till mig grovt misshandlad på jobbets parkering. Såg inte själva misshandeln, men kom till parkeringen precis efter det inträffade och den synen glömmer jag aldrig.
Den mesta delen av min semester spenderades utomhus i solen hos min syster. Var även en sväng nere på Östersjöfestivalen och givetvis på Tingsryds marknad, där Ida och jag tog oss an öltältet på kvällen. En otroligt rolig kväll!
Var också på möhippa för min syster, vilket blev en relativt lugn tillställning.

I början på augusti månad började jag jobba igen. Helgen efter var det Karl-Oskar-dagarna i Växjö där jag och Ida gjorde stan osäker. Hade en väldigt trevlig kväll som jag absolut inte tänker gå närmare in på. Men han var snygg.
Den 23:e augusti gifte sig min syster med sin karl. Jag fick varken vara brudtärna eller toastmadame. Nej nej, barnvakt var min uppgift dagen till ära. Woo-fucking-hoo. Tappade dock bort ungen någonstans mellan förrätten och middagen, men han återfanns välbehållen strax innan hemfärd. Pheew.
Veckan efter gjorde det nygifta paret en mini-honeymoon till Danmark med sin båt varpå jag följde med. Blev dock inte tillfrågad att passa barn denna gången. Oklart varför. Hade i alla fall väldigt trevligt hela tiden!
Sista augusti köpte jag en ny bil då min älskade lilla pärla valde att inte transportera mig längre. Blev en liten blå -05 som aldrig gjort mig besviken. Min nya älskling. 
Såg Shan the Man för andra gången och fick träffa han backstage igen.

I september månad vankades det kräftskiva på jobbet. En jäkla trevlig tillställning som jag sent kommer att glömma! Dock gjorde jag inga rubriker den gången, vilket var bra.
I slutet av månaden blev jag förtjust i en viss person, men efter lite dejtande hit och dit ledde det ingen vart. Men det var nog lika bra eftersom jag såhär i efterhand upptäckt att vi är alltför olika, han och jag.

Oktober var nog årets mest händelsefattiga månad. Kan inte komma på något speciellt som hände då.

I november fyllde Gustav the Man 1 år. Vilket betyder att han inte längre är en bebis, utan en riktig karl.

December månad började med en massa övertid på jobbet. Kändes som att jag spenderade alla mina vakna timmar innan för de dörrarna den månaden, funderade mycket på adressändring. Missade allt var luciatåg heter trots att Lucia detta året inföll en lördag. Ni kan ju inte ana vart jag befann mig en dag som den. Just det, på jobbet.
Julafton var lite av en besvikelse. Tomten hade nog glömt kvar lite julklappar i sin verkstad, för jag fick då inte alltför många. Kan också ha berott på att jag missat att äta upp min mat någon enstaka gång det gångna året.
Julbrunnen var också en väldigt trevlig kväll! Hade verkligen jättekul, trots att några personer betedde sig som om dom vore bra mycket yngre än vad de egentligen är. Men jag bryr mig inte, det är dom det är synd om. Det är dom som är sorgliga. Inte jag.
Nyår var ju som bekant en besvikelse. Men det har ni redan hört en gång så därför skriver jag inte mer om det.


Jag välkomnar år 2009 med öppna armar! Ser verkligen fram emot vad året har att erbjuda. Om ett år sitter jag här igen och skriver även då en resumé. Förhoppningsvis en mycket gladare och positivare sådan än den jag skrev idag (även om jag valde att hoppa över de allra tråkigaste delarna). Jag känner på mig att år 2009 kommer ge mig så mycket mer än vad förra året gjorde. Jag känner att jag kommer bli en lyckligare människa.


För att göra det hela lite mer spännande så tänker jag nu skriva hur jag tror att mitt liv ser ut den 1 januari år 2010, alltså om exakt ett år.

Om ett år har jag flyttat ifrån min nuvarande lägenhet. Är fortfarande bosatt i byn jag bor i för tillfället, men har blivit sambo. Inga bebisar födda och heller inga på väg. Troligtvis jobbar jag kvar på samma jobb som nu, trots att det inte är vad jag vill göra i framtiden. Har en alldeles egen walk-in-closet och min största önskan då är att bli ringmärkt.

Nu återstår det att se vad som kommer stämma.

Mina nyårslöften

Mina nyårslöften för år 2009..

- dricka mindre Coca-Cola
- äta mindre godis
- börja simma på Kaskad
- bila till Norrland i sommar (via Dalarna)
- åka på solsemester
- köpa allt jag vill ha
- BYTA LÄGENHET!


1 januari år 2009

Nytt år - nya möjligheter.


Nyår levde inte riktigt upp till mina förväntningar vilket gjorde att jag blev besviken. Och det är ju ingen bra start på det nya året, det var ju ungefär vad hela förra året innebar. Besvikelser.

Men istället för att se tillbaka på ett misslyckat år tänker jag se fram emot ett nytt år med nya möjligheter. Jag har en del nyårslöften som jag verkligen hoppas att jag förverkligar (mer om det senare) och jag ser fram emot vad det nya året har att erbjuda.

Från mig, till er...
GOTT NYTT ÅR!

RSS 2.0